Hersteller Logo

LEGO Disney 43253 Adventný kalendár 2024 43253

21,63 € *

inkl. DPH. plus poštovné náklady

Tento výrobok sa objaví dňa 1. septembra 2024

Výrobok č: 43253
Článok č: 6471918_LE

Veľkosti kameňov:

Baby
Štandardné
Mini
Diamond
JEKCA Sculptor
6+
Vek

253
Náhradné diely

43253
Produkt
Začnite spolu s deťmi od 5 rokov odpočítavať do Vianoc s týmto zábavným vianočným Adventným... viac

Začnite spolu s deťmi od 5 rokov odpočítavať do Vianoc s týmto zábavným vianočným Adventným kalendárom 2024 (43253) plným Disney darčekov. Táto stavebnica pre deti obsahuje mikrobábiky LEGO® ǀ Disney Elsy, Tiany, Ariel, Vaiany a Mirabel, ako aj postavičky LEGO ǀ Disney Pua, Snehuliačika a rozkošného malého sobíka Svena. Za každými dvierkami sa skrýva postavička alebo ministavebnica, ktorá vám dodá dennú dávku vianočnej nálady a čara.

Okrem staviteľských aktivít sa aj samotná krabica podieľa nazábave. Otvorte ju a odhaľte farebnú hraciu dosku, ktorá vezme deti na napínavú cestu na Disney hrad. Každý deň ich čaká trochu vianočnej zábavy a takisto sa môžu ponoriť do svojej lásky k Disney postavičkám, do kreativity LEGO a do obdobia sviatkov s touto prémiovou stavebnicou plnou nekonečnej zábavy.

Po skončení sviatkov môžete tento Adventný kalendár LEGO naďalej použiť ako zábavnú aktivitu a pridať ho k ostatným modelom v sérii LEGO ǀ Disney (všetky sú predávané samostatne) a užiť si ešteviac hier.

Naposledy prezerané