Hersteller Logo

Cobi Historical Collection World War II 3094 Sturmpanzerwagen A7V 3094

6,96 € *

inkl. DPH. plus poštovné náklady

Okamžite odoslateľné, dodacia lehota cca. 1-3 pracovné dni

Výrobok č: 3094
Článok č: 3094_CO

Veľkosti kameňov:

Baby
Štandardné
Mini
Diamond
JEKCA Sculptor
Kompatibilné s lídrom na trhu
6+
Vek

119
Náhradné diely

3094
Produkt
A7V je první německý tank z první světové války. Celkem bylo vyrobeno asi 20 kusů a objevily se... viac

A7V je první německý tank z první světové války. Celkem bylo vyrobeno asi 20 kusů a objevily se na konci první světové války na bojištích. Toto pomalu se pohybující obrněné vozidlo, průkopník ve své kategorii, se potýkalo s mnoha technickými problémy. To mu však nezabránilo, aby vstoupilo do historie zbroje a uchovalo svou legendu až do 21. století! Posádka byla složena z asi 18 vojáků. K výzbroji patřil kanón Nordfeld ráže 57 mm a 6 kulometů MG. 08.

Miniaturní model z bloků COBI byl navržen ve velikosti 1:72 a skládá se z 119 vysoce kvalitních prvků. V montovaném stavu má tank délku 11,5 cm. Navzdory svým kompaktním rozměrům model udržuje všechny důležité rysy své historické předlohy! Toto vozidlo není možné zaměnit s žádným jiným! Zvláštní pozornost si zasluhují hojně zastoupené tisky na A7V. Na model jsme přidali charakteristická označení z první světové války a síťové a víčkové tisky na vrchní část modelu. Kulomety na bocích jsou pohyblivé. Model může být poháněn po zemi pomocí neviditelně namontovaných kol.

Model je ideální pro skvělý start do vašeho dobrodružství s bloky COBI. Také pro sběratele je Sturmpanzerwagen A7V zajímavým modelem a gadgetem. Zabírá málo místa a snadno najde své místo na stole doma, v práci nebo na knihovně. Pokud jste pokročilým návrhářem bloků, model vám určitě poskytne velmi zajímavé prvky. Vyjádřete svou vášeň pomocí bloků a stavte blok za blokem historii!

  • 119 vysoce kvalitních prvků,
  • vyrobeno v EU firmou s více než 20letou tradicí,
  • splňuje bezpečnostní normy dětských výrobků,
  • plně kompatibilní s bloky jiných značek,
  • bloky s tisky se nezkreslují a neblednou při hraní nebo pod vlivem teploty,
  • jasné a intuitivní pokyny založené na kresbách a symbolech,

Rozměry modelu (D x V): 11,5 cm (9,4") x 7,5 cm (3") x 4,5 cm (1,8")

Naposledy prezerané