Hersteller Logo

Cobi Armed Forces Panavia Tornado Ids Germany 5853

34,38 € *

inkl. DPH. plus poštovné náklady

Okamžite odoslateľné, dodacia lehota cca. 1-3 pracovné dni

Výrobok č: 5853
Článok č: 5853_CO

Veľkosti kameňov:

Baby
Štandardné
Mini
Diamond
JEKCA Sculptor
Kompatibilné s lídrom na trhu
6+
Vek

468
Náhradné diely

5853
Produkt
Z 493 vysoce kvalitních stavebnic COBI si postavíte německou verzi víceúčelového stíhače Panavia... viac

Z 493 vysoce kvalitních stavebnic COBI si postavíte německou verzi víceúčelového stíhače Panavia Tornado IDS. Nasazení tohoto typu bojového letounu v letectvu začalo již v roce 1979. Celkem bylo dodáno 247 strojů. Během své dlouholeté činnosti se osvědčily jako spolehlivé a staly se pevnou součástí německé letecké historie. Kromě standardní služby se také účastnily operací NATO. Aktivní část flotily Tornado bude nahrazena americkým typem F-35 Lightning II.

Sada byla pečlivě navržena ve měřítku modelu 1:48 a doplňuje velmi rozsáhlou sbírku bojových letounů ozbrojených sil. Sada obsahuje vysoce kvalitní tisky. Nálepky jsou zde marně hledány! Světlá barva a letecké značení odlišují německou verzi letadla od ostatních verzí dostupných v nabídce COBI. Model má, stejně jako originál, mechanismus umožňující změnu polohy křídel (variabilní geometrie křídel). Máme také otevíratelnou kabinu s místem pro dvě figurky v životní velikosti, které jsou součástí balení. Letoun má také pohyblivé křidélka a podvozek, který lze kdykoli snadno odebrat, aby bylo možné letadlo ještě lépe prezentovat na dodávaném podstavci z kostek. Jmenná tabulka je součástí dodávky. Díky intuitivnímu návodu je sestavení jednoduché a ani méně zkušení stavitelé nebudou mít žádné problémy. Tato sada splní očekávání milovníků letectví, vojenských záležitostí a stavebnic. Legenda nebes, kterou bezpochyby Tornado je, bude ve vaší sbírce vojenských modelů vypadat skvěle, bez ohledu na váš věk!

Panavia Tornada jsou víceúčelové bojové letouny s variabilní geometrií křídel, které jsou nasazeny v německém letectvu od roku 1979. Panavia Tornado je dvoumotorový proudový stíhací letoun vyvinutý konsorciem Panavia Aircraft GmbH, jehož členy byly Německo, Itálie a Velká Británie. V Německu byla zavedena verze Tornado IDS pro útoky. Tornada byla využívána jako letouny pro podporu pozemních jednotek, stíhače a pro útoky na vzdušné cíle. Byly schopny nést různé druhy zbraní, včetně řízených bomb a raket. Letouny Tornado se účastnily různých konfliktů a operací, včetně operace Allied Force nad Kosovem.

  • 493 prvotřídních prvků,
  • vyrobeno v EU firmou s více než 35letou tradicí,
  • splňuje bezpečnostní standardy dětských výrobků,
  • plně kompatibilní s kostkami jiných značek,
  • tisknuté bloky se nekroutí a neblednou během hraní nebo vlivem teploty,
  • jasné a intuitivní pokyny založené na kresbách a symboly,
  • 100 % tisky, žádné samolepky,
  • výstavní blokový stojan,
  • cedule s názvem sady,
  • dvě postavičky pilotů

Rozměry modelu (D x Š x V): 36 cm x 28 cm x 13 cm

Naposledy prezerané