Hersteller Logo

Mould King De Vliegende Hollander Schip 13138

€ 117,46 *

excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Productnr: 13138
Artikel no: 13138_MK

Steenformaten:

Baby
Standaard
Mini
Diamond
JEKCA Sculptor
Compatibel met de marktleider
9+
Leeftijd

3653
Onderdelen

13138
Product
Mould King hajómodell sok valósághű részt tartalmaz. A hajótest mindkét oldalán lévő ágyúk, 3...meer

Mould King hajómodell sok valósághű részt tartalmaz. A hajótest mindkét oldalán lévő ágyúk, 3 árbóc és az őrtorony, az ikonikus Kraken-fej logó a fedélzeten és a farokrészén - olyan szép és titokzatos.

A Dutchman vitorlás hajó 3653 építőkockából áll, és színes papírutasításokkal segíti az egyszerű összeszerelést. A mérete több mint 33" hosszú, 23,62" magas és 5,9" széles.

Az összes rész különálló, sorszámozott tasakokba van csomagolva, ami megkönnyíti a szerelésüket. Az összeszerelés során gyakorolhatja a gyakorlati készségeket, elősegítheti kreativitását és képzelőerejét.

A modellhajó maga nagyon stabil és szerkezetileg nagyon vonzó. Ez a kifinomult modellkészlet kiváló figyelmet fordít a részletekre. Sok részlet lehet a legjobb választás a készletkedvelők számára.

A színes utasítások nagyon részletesek a csomagolásban. Az egyes lépések sorszámozott táskája nagyon világos és könnyen érthető, az utasításokat könnyen követheti még előzetes tapasztalat nélkül is. A blokképítés során gyakorolhatja a gyakorlati készségeket, serkentheti a kreativitását és képzelőerejét.

Laatst bekeken