Hersteller Logo

LEGO Star Wars 75277 Boba Fetts hjelm 75277

Produktet er ikke tilgængelig i øjeblikket.
70,79 € *

eksl. fragt

Leveringstid 7 Hverdage

Produkt nr: 75277
Artikel nr: 75277_LE

Stenstørrelser:

Baby
Standard
Mini
Diamond
JEKCA Sculptor
18+
Alder

625
Dele

75277
Produkt
Byg og fremvis en LEGO® klon af en af galaksens farligste dusørjægere med modelsættet Boba Fetts... mere

Byg og fremvis en LEGO® klon af en af galaksens farligste dusørjægere med modelsættet Boba Fetts hjelm (75277)! Det er en supergod LEGO Star Wars™ gaveidé til voksne fans og rummer en prøvende udfordring for erfarne LEGO byggere, idet hjelmens velkendte form og autentiske detaljer er smukt gengivet med LEGO klodser.

Byg til fremvisning
Dette LEGO Boba Fett samlerobjekt har en sokkel med navneskilt, så det kan vises frem derhjemme, på kontoret eller et andet sted i galaksen, hvor du har lyst. Hvis du vil have en ekstra byggeudfordring, så se LEGO Star Wars modelsættet, der er nyt i januar 2020 – Stormsoldathjelm (75276).

Star Wars action for alle!
LEGO Koncernen har skabt klodsbyggede versioner af ikoniske Star Wars rumskibe, fartøjer, steder og figurer siden 1999. LEGO Star Wars er blevet et enormt populært tema med et kæmpe udvalg af byggesæt, der begejstrer fans i alle aldre, så hvorfor ikke være med?

  • Byg en hyldest til en af de mest frygtindgydende dusørjægere i Star Wars™ universet, og giv dine LEGO® byggeevner en udfordring ved at bygge den fantastiske samlermodel af Boba Fetts hjelm (75277) til fremvisning.
  • De autentiske detaljer i Boba Fetts hjelm er smukt gengivet med LEGO® klodser. Når denne model vises frem på sin sokkel med navneskilt, vil den vække minder om spændende Star Wars™ scener.
  • Boba Fetts hjelm indgår i en samlerserie af LEGO® Star Wars™ bygge- og fremvisningsmodeller – hold også udkig efter Stormsoldathjelm (75276).
  • Star Wars™ sættet Boba Fetts hjelm med 625 elementer vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som en særlig overraskelse til Star Wars fans fra 18 år og erfarne LEGO® byggere, og sættet rummer et udfordrende byggeprojekt.
  • LEGO® Star Wars™ Boba Fetts hjelm er over 21 cm høj, 11 cm bred og 11 cm dyb – den optager ikke meget plads, men de iøjnefaldende detaljer vil med sikkerhed begejstre enhver Star Wars fan.
  • Dette seje byg selv-sæt uden batterier til kreative voksne giver en afstressende og afslappende byggeoplevelse. Så find lidt tid i kalenderen, find dit bygge-zen, og skab en fantastisk Star Wars™ bygge- og fremvisningsfigurmodel!
  • Overvejer du at købe dette Boba Fett-samlerobjekt til en Star Wars™ fan, der endnu ikke kender LEGO® sæt? Bare rolig. Der medfølger en tydelig, trinvis vejledning, så enhver kan påtage sig denne komplekse byggeudfordring med selvtillid.
  • LEGO® Star Wars™ byg selv-sæt er fantastiske til børn og voksne fans, som kan bygge og fremvise modellerne, genskabe klassiske Star Wars filmscener og finde på deres egne spændende historier. Der er noget for alle!
  • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO® klodser sammen eller skille dem ad! De overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.
  • LEGO® klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dette LEGO Star Wars™ sæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder på Jorden (og i fjerne, fjerne galakser!).
Set