Hersteller Logo

Cobi Historical Collection World War II 3099 Panzer V Panther 3099

10,54 € *

eksl. fragt

Klar til afsendelse idag
leverings tid ca. 1-3 hverdage

Produkt nr: 3099
Artikel nr: 3099_CO
126
Dele

3099
Produkt
Panther tanken je stále jedním z nejznámějších německých tanků druhé světové války. Panther... mere

Panther tanken je stále jedním z nejznámějších německých tanků druhé světové války. Panther byli nasazeni do služby v roce 1943 a jejich křest ohněm měli během bitvy u Kurska. Navzdory počátečním technickým potížím se brzy ukázalo, že Pantherové byli nadřazeni sovětským T-34 a americkým Shermanům. Silná pancéřová ochrana, pokročilý design, vysoká přesnost a jedno z nejlepších děl druhé světové války udělali z Panthera extrémně nebezpečnou a efektivní zbraň, která si do konce války zasloužila respekt!

Mini-model z COBI kostek byl navržen ve velikosti 1:72 a skládá se z 126 prvotřídních prvků. Postavený tank má délku 12 cm. Navzdory své kompaktní velikosti si model udržuje všechny hlavní rysy své historické inspirace. Německé označení je vytištěno na bocích vozidla. Věž tanku je pohyblivá a může se otáčet. Hlaveň se pohybuje nahoru a dolů. Model je ideálním vstupem do vašeho dobrodružství s kostkami COBI. Panther je také zajímavým modelem a výstavním kouskem pro sběratele. Zabere málo místa a snadno se vejde na psací stůl doma, v práci nebo na polici s knihami.

Pokud jste pokročilý návrhář kostek, poskytuje vám model také velmi zajímavé prvky pro vytvoření všeho, co si dokážete představit. Vyjádřete svou vášeň skrze kostky a stavte dějiny kousek po kousku s COBI!

  • 126 prvotřídních prvků
  • Vyrobeno v EU společností s více než 20letou tradicí
  • Kostky splňují bezpečnostní normy pro dětské produkty
  • Plně kompatibilní s ostatními značkami konstrukčních kostek
  • Kostky s potisky neškrábou ani nezmazávají a neblednou při hraní nebo vlivem teploty
  • Jasná a intuitivní pokyny založené na ilustracích a postupných instrukcích

Rozměry modelu (D x Š x V): 12 cm x 4 cm x 4,5 cm

Set