Hersteller Logo

Cobi Historical Collection World War II 3099 Panzer V Panther 3099

10,54 € *

plus náklady na dopravu

Připraveno k odeslání ještě dnes,
Dodací doba cca. 1-3 pracovní dny

Produkt č: 3099
Článek č: 3099_CO
126
Díly

3099
Produkt
Panter tanken er stadig en af de mest kendte tyske tanke fra Anden Verdenskrig. Panther blev... více

Panter tanken er stadig en af de mest kendte tyske tanke fra Anden Verdenskrig. Panther blev sat i tjeneste i 1943 og havde deres ilddåb under slaget ved Kursk. Til trods for indledende tekniske vanskeligheder viste det sig hurtigt, at Pantheren var overlegne de sovjetiske T-34 og amerikanske Shermans. Tyk pansring, avanceret design, høj præcision og en af de bedste kanoner fra Anden Verdenskrig gjorde Pantheren til et yderst farligt og effektivt våben, der indtil krigens afslutning befalede respekt!

Minimodellen lavet af COBI klodser blev designet i skalaen 1:72 og består af 126 high-end elementer. Den byggede tank er 12 cm lang. På trods af sin kompakte størrelse bevarer modellen alle de vigtigste træk fra sin historiske inspiration. Tyske markeringer er trykt på siderne af køretøjet. Kanonen på tanken er bevægelig og kan drejes. Røret bevæger sig op og ned. Modellen er en perfekt introduktion til dit eventyr med COBI klodser. Pantheren er også en interessant model og udstillingsgenstand for samlere. Den optager lidt plads og kan nemt finde sin plads på et skrivebord derhjemme, på arbejde eller på boghylden.

Hvis du er en avanceret bygningsdesigner, giver modellen dig også meget interessante elementer til at skabe alt, hvad du kan forestille dig. Udtryk din lidenskab gennem klodser og byg historie stykke for stykke med COBI!

  • 126 high-end elementer
  • Produceret i EU af et firma med over 20 års tradition
  • Klodserne opfylder sikkerhedsstandarderne for børneprodukter
  • Fuld kompatibel med andre mærker af konstruktionsklodser
  • Klodser med tryk ridser eller smitter ikke af og falmer ikke under leg eller påvirkning af temperatur
  • Klare og intuitive instruktioner baseret på illustrationer og trin-for-trin vejledninger

Modelmål (L x B x H): 12 cm x 4 cm x 4,5 cm

Zobrazeno